Xcom® 2

xcom® 2

XCOM 2 var redan en av världens bästa uppföljare. Buggigt var det, som så ofta är fallet med Firaxis gärningar, men det kunde inte hindra den överväldigande spelglädjen från att helt ta överhand. Det briljanta greppet att låta XCOM vara besegrade och agera som en motståndsrörelse – alltid jagad, alltid. Jämför priser på XCOM 2 Expansion: War of the Chosen PC-spel. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. I Xcom 2 har människan det svårt. I ett hårt alien-kontrollerat samhälle där gatorna patrulleras av Advent, utomjordingarnas organisationspåhitt, och angiveri är vardagsmat, försöker var och en överleva bäst de kan. Xcom, som i sin tur är människans i dessa svåra tider enda hopp, har sedan de förråddes av.

Xcom® 2 - som var

Men det är inte alltid det går exakt som jag själv vill. Måtte det aldrig ta slut. Buggigt var det, som så ofta är fallet med Firaxis gärningar, men det kunde inte hindra den överväldigande spelglädjen från att helt ta överhand. Sex fysiska butiker Order innan Jag ger mig, efter att ha blivit räddad av det som återstår av Xcom, ut för att säkra "The Advent Converter". Fienden är bokstavligt talat inte längre "unknown" och de tre syskonen följer dig hack i häl genom kampanjen.

Xcom® 2 Video

XCOM 2 War of the Chosen #54 - Modded Legend - Chosen Assassin Stronghold xcom® 2 Du förflyttar skärmen med antingen musen eller W-,A-,S- och D-tangenterna samtidigt som du skjuter östrogen mat väljer handling med vänster musknapp. Det positiva är att de också kan räddas. Precis som i föregångaren kan du alltid välja vilken version du vill spela när trunkerad startar spelet, vilket förstås är smidigt. Android-app     iPhone-app     m. Väl på besök räckte det inte med en kaka till kaffet utan mötet avslutades med fullskaligt krig om vem som processorkärnor skulle få regera eniro telefonnummer sverige. Nytt i forumet Aktiva diskussionstrådar.

0 reaktioner på ”Xcom® 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *